PERICA HAJDAROVIĆ ‘Da, ja sam član HDZ-a, vrijeme je da se okrenemo projektima’

Putem priopćenja za medije oglasio se načelnik Općine Podturen Perica Hajdarović, mag.ing.mech. koje prenosimo u cijelosti.

‘Nakon čestih upita pojedinih medija o mojem statusu članstva u HDZ-u, te pojedinim zlonamjernim interpretacijama vezanih uz moju pobjedu na posljednjim lokalnim izborima, želim istaknuti slijedeće:

– Poštovani birači i mještani Općine Podturen, na posljednjim lokalnim izborima izašao sam kao kandidat grupe birača i pobijedio. Ja sam na izbore izašao imenom i prezimenom, a birači su ti koji su to prepoznali i glasali za mene.

U svom mandatu ću dati sve od sebe da to i opravdam, a u Općini Podturen podignemo letvicu više. Kako bih ostvario taj cilj, tijekom svog mandata surađivat ću i surađujem sa svim strankama i svim ljudima koji mi u tome žele i mogu pomoći. Načelnik sam svakog mještanina Općine Podturen, no za normalan rad trebam i radišne i poštene ljude oko sebe.

Istina je da sam član HDZ-a! Prije svega, HDZ je vodeća stranka u državi, a u Općini Podturen je na vlasti posljednjih 20 godina i u tom se razdoblju napravilo jako puno – školska dvorana, nasip, pročišćivač, počelo se raditi na kanalizaciji… zar bih se toga trebao sramiti?

Na posredan upit pojedinih novinara, čija je članica užeg kruga obitelji zaposlena u našoj općini, te samim time smatram da nije moralno da dotična prati rad općine, (k tome, još nije napisala ni jedan pozitivan tekst o radu općine,) odgovaram još jednom: Da, ja sam član HDZ-a i vrijeme je da se okrenemo svi zajedno projektima, planovima i idejama na kojima se radi!

O eventualnim sankcijama na koje aludiraju pojedinci a vezano uz izlazak na izbore, obzirom na moje članstvo, također poručujem da se time trebaju baviti stranačka tijela, a pojedinci vezani uz medije time ne trebaju “razbijati” glavu.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije