POSJET MEĐIMURJU Ministar Pavić donio novac i posao

Na poziv saborskog zastupnika i predsjednika Županijskog odbora HDZ-a MŽ, Darka Horvata, danas u gotovo cjelodnevnom posjetu Međimurju boravi ministar rada i mirovinskog sustava, Marko Pavić sa svojim suradnicima, te ravnateljem HZZ-a Ante Lončarom.

Povod dolaska je potpisivanje ugovora u Murskom Središću s tamošnjim gradonačelnikom Draženom Srpakom, za program zapošljavanja žena pod nazivom “Zaželi” , u iznosu od 1,47 milijuna kuna. Sličan takav ugovor ministar je uoči Božića potpisao i sa preloškim gradonačelnikom Ljubomirom Kolarekom, u iznosi od 2,02 milijuna kuna.

U sklopu radnog posjeta ministar je održao sastanak s članovima Predsjedništva ŽO HDZ MŽ, posjetio Međimursku županiju gdje se zadržao sa županom Matijom Posavcem gotovo pola sata, te obišao ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Čakovcu.

Na radnom sastanku sa Predsjedništvom ŽO HDZ MŽ, ministar je govorio o smjernicama nove mirovinske reforme, te smjernice nove inicijative suzbijanja rada na crno.

Na kraju dana, a nakon potpisivanje ugovora u Murskom Središću, održao je javnu tribinu s gospodarstvenicima Međimurja na temu ‘Stvaranje primjerene radne snage za trenutne potrebe međimurskog gospodarstva’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije