HSLS MEĐIMURJA Predblagdansko druženje u hotelu Golf u Donjem Vidovcu

U subotu, dan uoči Badnjaka, sastalo se nešto više od tridesetak članova Županijskog vijeća HSLS-a Međimurja te predsjednici stranačkih ogranaka u hotelu Golf u Donjem Vidovcu gdje su sumirali ovogodišnje aktivnosti te razgovarali o planovima za 2018. godinu.

Predsjednik HSLS-a Josip Grivec je posebno istaknuo: – Zadovoljni smo rezultatima ovogodišnjih lokalnih izbora, kvalitetnim funkcioniranjem koalicije na županijskoj te općinskim razinama. Vezano uz rezultate lokalnih izbora, HSLS u Međimurju ima izvrsne članove, dokazane na različitim područjima, no zbog velikih obveza i uspješnosti u svom poslu nemaju dovoljno vremena za kandidature za načelnike i druge funkcije, ali treba reći da su stranci itekako korisni.

– Mi nismo stranka skupljanja političkih poena po svaku cijenu, uglavnom smo samozatajni, svjesni političkog trenutka, odani HSLS-u, stranački i osobni interesi su nam uvijek u nekom dalekom planu što u vremenu u kojem djelujemo i nije baš najpopularnije. Hvala vam drage članice i članovi na tome. Blagoslovljen Božić te obilje mira, sreće i veselja za božićne blagdane, a 2018. neka svima nama, svim Međimurkama i Međimurcima bude što ljepša i uspješnija na svim područjima, rekao je Grivec.

Nakon tog kratkog službenog dijela uslijedilo je druženje u vedroj i opuštenoj atmosferi uz pjesmu i ples te bez politike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije