MURSKO SREDIŠĆE Za novorođeno dijete 1000, za doktorat 7500 kuna

Stručni kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće na svojoj 19. sjednici odlučio je da grad kupi aparat za mikročipiranje pasa te zadužuje Odsjek za komunalno gospodarstvo da do 30. lipnja 2018. godine osmisli i provede kontrolu mikročipiranosti pasa na području grada.

Ujedno se dogradonačelnik Miljenko Cmrečak i pročelnik JUO-a Miljenko Štefanić zadužuju da izrade novi Pravilnik o držanju kućnih ljuibimaca. Kolegij Hrvatskom rukometnom savezu odobrava korištenje Sportske dvorane za treninge muške reprezentacije pred početak Europskog rukometnog prvenstva 2018. godine.

Od 1. siječnja iduće godine Grad će za novorođeno dijete roditeljima isplaćivati 1000 kuna što je povećanje za 300 kuna od dosadašnjeg iznosa. Isto tako od 1. siječnja 2018. godine dobitniku dekanove nagrade isplatit će se 1000 kuna, dobitniku rektorove nagrade 2000 kuna te za doktorski studije 7500 kuna.

Umirovljenicima športašima grad će sa 7000 kuna pomoći kupiti trenirke, a za potrebe dječjih igrališta na Slatinama od Međimurskih voda se naručuje projekt Izgradnja oborinske i fekalne vode.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije