HSU ČAKOVEC Analiziran dosadašnji rad i izabrano novo rukovodstvo

Dana 10. listopada 2017. godine održana je redovna Izborna godišnja skupština Gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika Čakovec na kojoj je analiziran dosadašnji rad i izabrano novo rukovodstvo.

Ocjenjeno je da je stranka u proteklom razdoblju radila dobro, što govore i izborni rezultati na lokalnim izborima na kojima je gradska organizacija osvojila jedno mjesto u Gradskom vijeću grada čakovca, i više mjesta u Odborima i komisijama.

Za predsjednika Gradske organizacije HSU Čakovec ponovno je izabran Dragutin Bajsić, a za potpredsjednike Franciska Četković i Jožef Pfeifer.

Pored njih izabrani su i novi članovi Gradskog odbora i drugih tijela stranke.

U skladu s usvojenim Programom rada stranka će u narednom razdoblju nastaviti svoje aktivnosti na stvaranju uvjeta za povećanje pomoći socijalno ugroženim umirovljenicima i starijim osobama na području grada Čakovca, a posebno na povećanju kapaciteta pučke kuhinje, izjednačavanje uvjeta za sve korisnike domova za starije i nemoćne osobe, te na pomoći u realizaciji opravdanih programa Udruga umirovljenika na području grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije