GRAD MURSKO SREDIŠĆE U druge vrtiće na godinu dana

Sručni kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće na svojoj 3. sjednici raspravljao je o zahtjevima i zamolbama roditelja koji žele da im djeca polaze Dječje vrtiće u drugim sredinama izvan područja grada.

Zaključak kolegija je kako će Grad Mursko Središće financirati boravak u drugim vrtićima najviše do jedne godine, od dana upisa, uz jedan uvjet, a to je potpuna popunjenost gradskog vrtića ‘Maslačak’.

Ukoliko se u to vrijeme, dakle u godinu dana u ‘Maslačku’ oslobodi mjesto, roditelji kojima se sufinancira boravak djeteta u drugom vrtiću, će biti obavješteni da mogu dijete preseliti u gradski vrtić ‘Maslačak’.

Kolegij je odobrio nekoliko novčanih donacija i potpora, te raspravljao o otkupu inventara (opreme) u Caffe baru Šport koji se nalazi u školskoj-sportskoj dvorani, i uspije li dogovor s vlasnicom, uskoro bi prostorije mogle biti predane na korištenje udrugama.

Kolegij je upoznat kako je Darija Dunjko iz Brezja dobila rektorovu nagradu Filozofskog fakulteta u Zagrebu, te joj grad daje potporu od 750 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije