NESTRANAČKI Stanko Vugrinčić izabran za predsjednika OV Kotoribe

Izborom predsjednika i potpredsjednika Općinskog vijeća Kotoribe uspješno je u četvrtak, 9. lipnja završena njihova konstituirajuća sjednica. Sjednicu je započeo Milorad Novković, predstojnik iz Ureda državne uprave Međimurske županije koji je pročitao rezultate lokalnih izbora.

Jednoglasno je za predsjednika Vijeća izabran Stanko Vugrinčić koji je kao nestranački vijećnik izabran sa liste SDP-HSS-Laburisti. Za potpredsjednika je izabran HSS-ovac Željko Šebeštjan, dok će na idućoj sjednici oporba predložiti svog kanidata za potpredsjednika. Vugirinčić se zahvalio na ukazanom povjerenju i pozvao sve vijećnike na zajedničku suradnju za dobrobit Kotoribe.

Na lokalnim izborima 21. svibnja koalicija SDP-HSS-Laburisti osovjila je osam mandata, a prisege su dali: Vedran Golub, Ivan Hertelendi, Stanko Vugrinčić, Željko Šebeštjan, Kristina Knez, Slavica Maltar, Antun Horvat i Manuela Bartolić.

HDZ je osvojio 4 mandata, pa će u Vijeću biti Ivan Kos, Snježana Matoš, Zoran Radmanić i Damir Kadija. Ispred koalicije HSLS-HNS članica Općinskog vijeća je Blaženka Zvošec.

Svečanu prisegu na sjednici su dali i načelnik Ljubomir Grgec i njegov zamjenik Roberto Ujlaki, obojica SDP.

– Očekujem dobru suradnju kao što je bila i do sada. Svima nam mora biti interes da Kotoriba ide i dalje naprijed te da zacrtane planove realiziramo kako bi stvorili u mjestu još bolje uvjete za život dostojan 21. stoljeća – poručio je Grgec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije