MLADEN BOŽIĆ bori se za kontinuitet razvoja Općine Podturen

Mladene, možete li nam reći nam nekoliko riječi o sebi?

Rođen sam 9. rujna 1983. godine. Osnovnu školu pohađao sam u Podturnu, a srednju stručnu spremu, za zanimanje Elektromehaničar stekao sam 2002. godine u Tehničkoj i obrtničkoj školi Čakovec. Nakon odsluženog vojnog roka zaposlio sam se kao elektromehaničar u obrtu “Elektro usluga Kovač” u Celinama. Majstorski ispit za Majstora elektromehaničara položio sam 2008. godine.

Od 2006. godine predsjednik sam Sportske udruge Celine i aktivno uključen u sva društvena događanja na području općine Podturen.

2009. godine postao sam vatrogasac u DVD Sivica. Predsjednik sam Nadzornog odbora, operativni član dočasnik prve klase i s položenom C kategorijom vozač navalnog vozila DVD-a.
Već drugi mandat član sam Mjesnog odbora i trenutni predsjednik Mjesnog odbora Celine.

U svakodnevnom kontaktu sam sa žiteljima naše općine i dobro upoznat s poteškoćama naših ljudi. Neumornim radom i voljom želim doprinijeti većoj kvaliteti života mještana općine Podturen.

Kandidat ste HDZ-a za čelno mjesto Općine Podturen koje je dugi niz godina uspješno obnašao aktualni načelnik Josip Lepen koji se ne povlači sasvim iz politike, već će sudjelovati u radu Općine putem Općinskog vijeća, a zasigurno će savjetima pomagati daljnje uspješno vođenje i razvoj. Koji su Vaši planovi s pozicije općinskog načelnika?

Općina Podturen do sada je izgradila kompletnu infrastrukturu, sve osim kanalizacije, u svim naseljima za što bolji i kvalitetniji život naših stanovnika, kao i ulaganje u obrazovanje, od predškolskog odgoja do studenata. Ono za što ću se zalagati je povećanje udjela Općine u sufinanciranja dječjih vrtića kao i ukidanje plaćanja komunalnog doprinosa za sve mlade obitelji, koje će graditi kuće na području općine.

Ono što je bitno i za što ću se zalagati, je da se u što kraćem roku započne i završi kanalizacija u svim naseljima Općine i da se time stvore kvalitetni uvjeti života za sve mještane Općine. Za naše mještane najbitnije je da je priključak besplatan.

Odakle ambicija za politiku i imate li znanja za rast i razvitak Općine Podturen?

U svakodnevnom kontaktu sam sa žiteljima naše općine i dobro upoznat s poteškoćama naših ljudi. Neumornim radom, voljom i znanjem i naravno uz pomoć aktualnog načelnika Josipa Lepena želim doprinijeti većoj kvaliteti života mještana općine Podturen.

Je li Općina Podturen mjesto sretnih i zadovoljnih ljudi?

Općina Podturen mjesto je mladih obitelji koji ostaju, grade kuće, zaposleni školuju i odgajaju djecu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije