MATIJA POSAVEC Međimurke i Međimurci, hvala vam na povjerenju!

Veselo je u nedjelju bilo u izbornom stožeru koalicije ‘Za naše Međimurje’. A kako i ne bi kada je Matija Posavec (HNS) sa svojim timom Sandrom Herman i Josipom Grivecom odnio uvjerljivu pobjedu na izborima za međimurskog župana. Dobio je je 25.262 glasa, odnosno 58,71 posto i tako je, unatoč većem broju kandidata (4), pobijedio već u prvom krugu.

– Zahvaljujem se svim Međimurkama i Međimurcima koji su izašli na izbore i dali svoj glas našoj koaliciji ‘Za naše Međimurje’. Ova koalicija je u protekle četiri godine radila odgovorno, predano, časno i pošteno i tako ćemo nastaviti i dalje. Nismo vodili neku veliku kampanju, nismo trošili veliki novac i nismo dali neke poruke za koje nismo znali da se neće moći izvršiti što je prepoznato i od strane naših građana.

Ovaj rezultat je još jedna veća odgovornost da moramo biti još bolji, radišniji i energičniji i težiti još boljim rezultatima. U mojem timu su Sandra Herman i Josip Grivec kao zamjenici, ali bit će tu i puno novih ljudi koji će biti u savezu s našim građanima.

Drago nam je da građani prepoznaju dobar rad i kvalitetne ljude naše koalicije koji su važniji od bilo kakve stranačke ideologije ili političke stranke – rekao je župan u svom prvom obraćanju i najavio daljnju borbu da plaće u Međimurju budu veće te da će Županija nastaviti s projektima kao što su besplatni udžbenici, besplatan prijevoz, stipendije i asistenata. – Svi ćemo raditi predano da se veći dio novca usmjerava prema građanima i svakom segmentu našeg društva – poručio je međimurski župan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije