PAMETNO Nismo svi isti – pamet u glavu!

Nemojte stavljati znak jednakosti između svih političkih stranaka na ovim lokalnim izborima. Razlika između stranke Pametno i svih ostalih je u tome što jedini imamo politički, ekonomski, socijalni, urbanistički i ini program, kao i plan kako unaprijediti živote naših sugrađana.

Osnovne smjernice rada stranke Pametno sastoje se u preciznom detektiranju nedostataka i problema u svakodnevnom funkcioniranju grada te u nuđenju konkretnih rješenja, podršci kvalitetnih programa bilo koje političke opcije, ali i konstruktivnom i snažnom kritiziranju loših političkih odluka.

Nova radna mjesta (da, postoji način), subvencionirana stanogradnja, dizanje vrtićkog pedagoškog standarda, jednosmjenska nastava u svim osnovnim školama, moderni zabavni sadržaji u centru grada te ”zeleni pametni grad” samo su neki od projekata na kojima se naš program za razvoj grada temelji.

Za one koji još nisu upoznati, program za lokalne izbore možete pronaći klikom OVDJE.

Protekle četiri godine pod upravom dosadašnje vladajuće garniture smatramo najvećim promašajem u povijesti grada Čakovca. Pokušajte sami navesti barem dva značajnija projekta ostvarena u našem gradu. Ukoliko asfaltiranje prilaznih cesta i poklanjanje pikado uređaja ne smatrate strukturnim projektima, značajnijih projekata nema. Sama kanalizacija još uvijek nije dovršena, a dosadašnji radovi na njoj u najboljem se slučaju mogu nazvati ”fušerskim”.

Dok u isto vrijeme naši susjedi novcem iz fondova EU obnavljaju čitava naselja, grad Čakovec, odnosno naši izabrani predstavnici, u sklopu projekta kanalizacije obnavljaju jednu (da, jednu) polovicu ceste. Drugu polovicu ćemo platiti svi mi koji punimo gradski proračun.

Unatoč tome što nam se svakodnevno serviraju priče o dobrom funkcioniranju grada, realnost je da sve više zaostajemo u usporedbi sa zapadnoeuropskim gradovima, i to isključivo zbog trome, loše i nesposobne gradske uprave. Spomenimo samo da su sanacija nadvožnjaka, gradnja škola, nova radna mjesta i ostale predizborne želje vladajuće stranke iz prošle kampanje, dakako, ostale neostvarene.

Na vama je, dragi sugrađani, da izađete na izbore i podržite političku opciju koja nije ista kao oni, da podržite drukčiju politiku, politiku bez uhljebljivanja stranačkih i drugih interesnih kadrova i ”kumski” namještenih poslova. Podržite politiku pametnih i kvalitetnih projekata, projekata koji se ne mogu duže odlagati i nemaju vremena za čekanje, već moraju krenuti u realizaciju odmah.

Sad imate za koga glasati. Pamet u glavu!

Pametno,
Darko Zver, prof. kin.
Nositelj liste stranke Pametno za izbor članova Gradskog vijeća Grada Čakovca

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije