HRAST U SELNICI Predsjednica Zlatka Šafarić, zamjenik Matija Škvorc

Hrast je u Međimurskoj županiji već duže vremena prepoznat kao relevantan politički čimbenik. Proteklih dana osnovan je i novi općinski ogranak Hrasta za općinu Selnica u kojoj je veći broj ljudi pristupio stranci.

Na održanom sastanku donesena je odluka o osnivanju ogranka, izabrano je njegovo vodstvo i dogovorene su smjernice daljnjeg djelovanja. Za predsjednicu ogranka izabrana je Zlatka Šafarić, a za njezinog zamjenika Matija Škvorc.

Riječ je o mladim ljudima koji žele kroz političko djelovanje svojim znanjem i sposobnostima pridonijeti dobrobiti svoje lokalne zajednice. Kao garanciju kvalitetnog doprinosa životu općine ističu mlade ljude u politici koji svojom energijom i kreativnošću mogu iznaći uspješna rješenja za probleme svoje Općine.

Prva prilika za davanje povjerenja ovim mladim ljudima je već na predstojećim lokalnim izborima. Hrast je u suradnji s HDS-om kandidirao listu za Općinsko vijeće Općine Selnica na kojoj se nalaze Zlatka i Matija.

Ovom prilikom pozivaju da im se pridruže svi oni koji žele podjednako iskreno, pošteno i bez ikakvih osobnih interesa staviti na raspolaganje svoje vrijeme, znanje i sposobnosti za opću korist i dobrobit mještana općine Selnica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije