MURSKO SREDIŠĆE I ove godine ide se u boj protiv komaraca

Stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće održao je svoju 160. sjednicu koji je odlučio kako će Grad provoditi županijsku Odluku o posebnim mjerama zaštite od požara, te upućuje poziv stanovništvu da se pridržava odluke. Sve će to koordinirati i objavljivati Dolores Vrtarić, stručna voditeljica u Gradskoj upravi.

Kolegij je odlučio i kako će Grad u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije i Bioinstitutom Čakovec i ove godine provesti tretiranje larvi i adulta komaraca, a Dolores Vrtarić i Antun Šimunić će to u ime Grada provesti u djelo. Za potrebe prijevoza ljudstva i mehanizacije na košnju trave na ‘otoku’ u gradskoj lučici će nabaviti gumeni čamac.

Nogometnim klubovima ‘Rudar’ i ‘Mura’ odobrena je isplata 105.000 kuna na ime kapitalnih investicija, a Udruzi dijabetičara i Osnovnoj školi Mursko Središće pomoći će se ukupno 1.660 kuna za nabavku potrebnog medicinskog materijala i predstavu igrokaza u projektu ‘Za zdravi osmjeh županije’.

Dogradonačelnik Zvonko Vrtarić, zadužen je utvrditi nedostatke kod asfaltiranja parkirališta pri groblju Peklenica-Križovec, kako bi se oni što prije uklonili.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije