MLADEN NOVAK ‘Pronađimo u Uskrsu nadu i nadahnuće za nove početke’

Povodom Uskrsa, čestitku je uputio i predsjednik Županijske skupštine Međimurske županije Mladen Novak. Čestitku prenosimo u cijelosti.

– Danas slavimo Uskrs, blagdan koji je svojim duhom i porukama nit vodilja svim kršćanima, ali i svima onima koji u njemu pronalaze nadu i nadahnuće za nove početke. Svi mi znamo da je ljudski život često prepun uspona i padova, no istinska vjera u ljudskost i humanost, kao i vlastite mogućnosti, uvijek nas mogu i trebaju dovesti do ostvarenja kojima težimo.

Kršćanski nauk propovijeda bratsku pomoć i solidarnost. Upravo zato, u ovo vrijeme kada se Uskrsnice nažalost ne nalaze na svakom stolu, a zaista bi trebale, naša je ljudska obveza jačati socijalnu osjetljivost i biti iskrena potpora onima koji nemaju za život dostojan čovjeka.

Uvjeren sam da Međimurje ima snage i potrebnog zajedništva svakome pružiti priliku da poštenim radom stekne dovoljno za pristojan život sebe i svoje obitelji. Jer tek tako i tada ćemo svi moći proslaviti Uskrs u njegovoj punoj veličini i značaju. Svim Međimurkama i Međimurcima, a posebno vjernicima, želim mirne blagdane i sretan Uskrs, poručio je Mladen Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije