MARTINČEVIĆ: ‘Nama je Međimurska županija ogledni primjer, gledamo im u rep’

Jučer je program ‘Varaždin – lider Hrvatske’ predstavila kandidatkinja Reformista za gradonačelnicu grada Varaždina Natalija Martinčević. Kandidati za zamjenike su joj odvjetnica Ivana Golubić Horvat i menadžer Darko Detelj.

– Varaždin i županija bili su prije perjanice i lideri u Hrvatskoj, no ta zlatna vremena su prošla. Nama je Međimurska županija sad ogledni primjer i gledamo Međimurcima u rep – kaže Martinčeić koja smatra da joj je prednost i to što jedina dolazi iz gospodarstva.

Za Kišića kaže da se prije godinu, dvije doselio iz Ludbrega i da mu ankete predviđaju desetak posto manje glasova nego što ih dobivaju SDP i HNS, a sličan problem ima i HDZ kojem kandidat također stoji slabije od stranke.

Čehok remeti sve

Vjeruje da će Kišić i ona u drugi krug u kojem će privući desno biračko tijelo.

– Ako se Čehok kandidira, to u velikoj mjeri remeti svima sve – kaže Martinčević.

– Varaždin ima i 130.000 tona smeća na ulazu u grad, financijske probleme i istrage u nekoliko gradskih tvrtki, tužbe i sprorove od preko 200 milijuna kuna. To je rezultat vladavine SDP-a i HNS-a i lidera. Alen Kišić je dožupan u županiji koja nije napravila apsolutno ništa, a njegov SDP je stranka koja je držala Habuša na vlasti. I oni sad kažu da će nastaviti gdje su stali!? – ističe reformistica Natalija Martinčević, koja često ističe i zasluge šefa stranke Radimira Čačića u vrijeme dok je bio župan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije