HDZ, HDS, HSLS i HNS zajedno na izbore u Murskom Središću

Danas (ponedjeljak) je u Murskom Središću potpisan predizborni koalicijski sporazum između gradskih organizacija ili odbora HDZ, HDS, HSLS i HNS.

Sporazum o zajedničkom izlasku na svibanjske izbore potpisali su čelnici stranaka Dražen Srpak, Miljenko Cmrečak, Josip Dobranić i Ivana Maltarić, koji su potvrdili i kako na izbore izlaze zajedničkom listom.

Osvoje li većinu pa time samim i vlast u gradu, gradonačelnik će biti Dražen Srpak, a njegov zamjenik Miljenko Cmrečak. Kandidat za predsjednika Gradskog vijeća je dosadašnji dogradonačelnik Zvonimir Vrtarić, a njegova zamjenica Ivana Maltarić.

Na potpisivanju sporazuma rečeno je kako je dosadašnja koalicija dobro i odgovorno vodila grad, a tako će biti i u narednom mandatu, kojeg prema njihovim riječima sigurno dobivaju.

Potpisivanju je nazočio i predsjednik ŽO HDZ-a i saborski zastupnik Darko Horvat, koji je kazao kako je Grad Mursko Središće, pozitivan primjer građenja infrastrukture i drugih objekata novci države i EU, te da će tako biti i dalje. Rekao je i kako je šteta što je HSS odlučio ići drugim putem, te kako je aktualni župan Matija Posavec, propustio priliku da se pitanje budućeg župana riješi već sada.

Svi su pozvali ljude da izađu na izbore, te najavili ispijanje pobjedničkog pjenušca u nedjelju 21. svibnja navečer, kada će glasovi biti prebrojeni i pobjeda na gradskim izborima dobivena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije