MURSKO SREDIŠĆE Rebalansom ovogodišnji proračun uvećan za skoro 2 milijuna kuna

Svoju 21. sjednicu i posljednju u ovom sazivu, održalo je Gradsko vijeće Grada Mursko Središće, koje je nakon Aktualnog sata usvojilo Godišnji obračun proračuna za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2016. godine, koji je ostvaren u ukupnom iznosu od 23.349.506 kuna ili sa 90,05 posto.

Vijeće je donijelo i Odluku o izmjenama i dopunama gradskog proračuna za 2017. godinu, kojima se proračun utvrđuje na 42.100.000 kuna, što je za 1.955.000 kuna više od izvornog proračuna.

Usvojene su i druge odluke vezane uz prošlogodišnji i ovogodišnji proračun, te su određene pravne osobe od interesa za sustav Civilne zaštite, kao i odluke vezane za Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracije Mursko Središće.

Na prijedlog Upravnog vijeća Dječjeg vrtića ‘Maslačak’, Gradsko vijeće je ravnateljicom vrtića imenovalo, Spomenku Cilar, koja je ovu dužnost obnašala i do sada.

Vijeće je donijelo Odluku o dodjeli Javnih priznanja Grada Mursko Središće za 2016. godinu, te prihvatilo Izvješće o radu gradonačelnika Dražena Srpaka za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2016. godinu.

Na kraju sjednice predsjednik Gradskog vijeća Miljenko Cmrečak svima je zahvalio na trudu koji je uložen u skoro četverogodišnji rad vijeća u mandatu kojeg je ocijenio vrlo uspješnim.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije