DRAŽEN SRPAK podnio izvješće o radu Murskog Središća o drugoj polovici 2016.

Gradonačelnik Murskog Središća, Dražen Srpak svekolikoj javnosti pa tako i novinarima je dostavio Izvješće o svom radu od 1. srpnja do 31. prosinca 2016. godine, u kojem detaljno opisuje svoj rad, odnosno uspjehe rada Gradske uprave, kojoj je on prvi čovjek.

Srpak je poseban dio izvješća posvetio ostalim aktivnostima gradonačelnika, koje su vezane uz turizam te posljednjim aktivnostima vezanim uz manje projekte.

Glede razvoja turizma Srpak navodi kako je gradskoj Turističkoj zajednici (Srpak je po gradonačelničkoj funkciji njezin predsjednik) potpomognut projekt ‘Turistička/smeđa signalizacija’ te priredbe ‘Ljeto uz Muru’, ‘Martinje’ i ‘Advent u Gradu rudara’.

Niska nezaposlenost

Isto tako s Turističkom zajednicom izrađuje se Turističko-poslovna karta, a pomaže se izgradnja kapelice Svetog Josipa radnika u ulici Marka Kovača u Murskom Središću.

Gradonačelnik je obavio prijam najuspješnijih, održao sastanke Vijeća za prevenciju i doprinio što je Grad Mursko Središće svrstan u Top 10 kada je riječ o smanjenju nezaposlenosti.

Srpak, posebno naglašava kako osobno potiče i održava prijateljsku suradnju sa susjednim općinama u Hrvatskoj i inozemstvu u svrhu što uspješnijih odnosa i provedbu projekata.

Svoje izvješće Srpak će podnijeti na sjednici Gradskog vijeća, ovog četvrtka, posljednjoj u ovom sazivu, a prije svibanjskih lokalnih izbora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije