BUNJAC je premijera prozvao da je ‘briselski projekt’, a on mu žestoko odgovorio

Na današnjoj sjednici Sabora došlo je do rasprave između premijera Andreja Plenkovića i Međimurca Branimira Bunjca iz Živog zida.

Bunjac je kazao kako je uvjeren da je Plenković briselski projekt te da se “ovakvo zaklinjanje doista rijetko čuje”. Kazao je i kako mu je izvješće otvorilo oči.

– Klanjanje Europskoj Uniji, vjera, kao da se radi o nekoj religiji, ne sjećam se da je ijedan premijer govorio tako u Hrvatskom saboru – kazao je Bunjac.

– Niste se sramili koristiti riječ mainstream kao nešto pozitivno već ste izrazili svoje potpuno slaganje s time da jedan maleni kružok odlučuje o svemu što se dešava na ovom kontinentu s nesagledivim posljedicama – dodao je Bunjac.

Plenković je odgovorio na kritike Branimira Bunjca. Upitao ga je temeljem kojeg legitimiteta ga proziva da je nečiji projekt.

– E, nećete – proučio je Plenković i dodao da će jedna od njegovih ključnih zadaća, kao političara i predsjednika Vlade i stranke, biti ‘politička argumentirana bitka i rasprava protiv vas i vaše politike i vaše demagogije’. Kazao je i kako će se boriti protiv Bunjčevog ‘neznanja i vašeg dovođenja u zabludu brojnih hrvatskih birača.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije