Dražen Crnčec novi je predsjednik općinskog HSLS-a u Svetom Martinu na Muri

Općinski ogranak HSLS-a Sveti Martin na Muri, u srijedu je održao svoju Izbornu skupštinu s koje je glavna vijest kako je novi predsjednik ogranka profesor Dražen Crnčec, aktualni predsjednik svetomartinskog Općinskog vijeća, koji je mandat preuzeo od dugogodišnjeg i vrlo uspješnog Franje Makovca.

Za dopredsjednike su izabrani Martin Srša i Ivica Kutnjak, dugogodišnji članovi i općinski vijećnici.

U programu rada i aktivnosti poseban naglasak stavljen je na lokalne izbore iduće godine, gdje svetomartinski HSLS, očekuje dobre rezultate. Franjo Makovec je kazao kako je došlo vrijeme za nove ljude u ogranku, a time samime i u općinskim strukturama gdje stranka i dalje želi biti vodeća i tako nastaviti uspješan niz u svim segmentima življenja i razvoja.

Novi predsjednik, a vjerojatno i kandidata HSLS-a za općinskog načelnika profesor Crnčec, zahvalivši na izboru i povjerenju, kazao je kako je HSLS od samog početka ustroja općine preuzeo i vodio veliki broj aktivnosti koji su zahvaljujući i vrijednim žiteljima, poduzetnicima, poljodjelcima i svima drugima, ostvarili visoke standarde i kvalitetu bivanja i rada u ovoj sredini, koja je u mnogim stvarima prepoznata ne samo doma, u županiji i državi nego i svijetu.

Naglasio je kako HSLS u narednom mandatnom razdoblju ruku suradnje pruža svima koji to žele, uostalom kao i uvijek do sada, pak su i rezultati takvog opredjeljenja vidljivi, te dodao kako će na kraju birači na izborima donijeti konačnu odluku.

Makovec za Crnčeca

Danas je Franjo Makovec kazao kako je Dražen Crnčec, siguran kandidata HSLS-a za budućeg općinskog načelnika, te kako vjeruje u njega, jer je do sada ispunio sva očekivanja te iskazao radišnost i kreativnost.

– Nakon šest mandata koje sam proveo na mjestu načelnika Općine Sveti Martin na Muri, došlo je vrijeme da mjesto prepustim drugoj, mlađoj osobi. Dražen Crnčec, bio je logičan izbor, jer njegovim izborom za načelnika nastaviti će se projekti za koje sam se i osobno borio i izborio i blizu su realizacije. Stoga se neću potpuno maknuti iz politike, ali niti u kojem slučaju neću voditi politiku stranke i općine, nego ću zdušno iskustvom, znanjem pa i poznanstvima pomagati novo načelniku, Općinskoj upravi i Općinskom vijeću, kako bi Općina Sveti Martin na Muri, jednostavno rečeno bila još bolja – kazao je Makovec, ne rekavši konkretno kojoj političkoj stranci HSLS nudi suradnju, no čini se kako bi to moglo biti kao i do sada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije