Uređuje se okoliš Doma kulture u Vratišincu

Ovog trenutka u Vratišincu pred Domom kulture ‘Dr. Vinko Žganec’ i sjedištem Općinske uprave, obavljaju se radovi na asfaltiranju dvorišta i parkirališta koje obavlja čakovečka ‘Tegra’.

– Ovo je završna faza uređenja doma kulture u što spada i uređenje dvorišta i okoliša, te sanitarnog čvora za osobe s posebnim potrebama.U ranijim fazama uredili smo unutrašnjost doma kulture te potpuno nove sanitarije u suterenu i katu zgrade, tako da sada zgrada kojom mi upravljamo izgleda lijepo i u naravi je vrlo estetska i funkcionalna.

Ukupna vrijednost radova, odnosno novci koje je osiguralo Ministarstvo kulture uz pomoć Međimurske županije i župana Matije Posavca, iznosi 150 tisuća kuna, dok asfaltiranje stoji 26 tisuća kuna.

U sklopu doma kulture i općinskih ureda kanimo otvoriti prostoriju-sobu u kojoj će se nalaziti zbirka dijela akademika Dr. Vinka Žganca i drugih stvari vezani uz njega i njegov rad, te bi tako imali zaokružene sadržaja vezane uz ovog znamenitog sina Vratišinca, kaže općinski načelnik Zdravko Mlinarić, koji je svojim radom i zauzimanjima uistinu promijenio lice i sliku Vratišinca i Gornjeg Kraljevca.

Mlinarić kaže, kako se istovremeno uređuje komunalna infrastruktura, te se otvaraju novi radovi na stvarima koje su važne za život mještana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije