Ispostava Hitne medicinske pomoći u privatnoj kući

Gradsko vijeće Grada Mursko Središće na svojoj 19. sjednici između ostalog donijelo je 2. Izmjene i dopune gradskog Proračuna za 2016. godini, prema kojima se proračun s planiranih sveukupnih prihoda i primitaka kao i rashoda od 26.015.000 kuna povisuje na 26.265.000 kuna ili za 250.000 kuna.

Vijeće je donijelo Zaključak o otvaranju ispostave Hitne medicinske pomoći u Murskom Središću, koja će biti smještena u privatnoj kući u Ulici Josipa Šajnovića (naslovna fotografija).

Na prijedlog Povjerenstva za preimenovanje i imenovanje ulica Vijeće je odlučilo da se nova ulica u Gospodarskoj zoni Brezje zove Ulica svetog Josipa radnika. Vijeće je izglasovalo Registar nerazvrstanih cesta u kojem piše kako na području grada ima 21.237 metara nerazvrstanih cesta I. kategorije, 13.315 metara nerazvrstanih cesta II. kategorije te 146.215 metara nerazvrstanih cesta III. kategorije.

Donijeta je i Odluka o deponiranju slobodnih novčanih sredstava prema kojoj će se u razdoblju od 1 godine deponirati u Privrednoj banci Zagreb uz 1 % kamate godišnje.

Većinom glasova ZA, Vijeće je prihvatilo amandman gradonačelnika Dražena Srpaka o donaciji 50.000 kuna za potrebe izgradnje kapelice Svetog Josipa radnika koja će se graditi u Ulici Marka Kovača u Murskom Središću.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije