Na trošak Murkovića postavit će se stupić kojeg je srušio

Na 141. sjednici stručnog kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće, raspravljalo se o žalbi Josipa Murkovića iz Peklenice koji je priznao kako je u Frankopanskoj ulici u Murskom Središću srušio stupić koji odjeljuje kolnik od nogostupa, a potom je od Grada zatražio naknadu štete počinjene na svojem vozilu.

Kolegij je odlučio Murkoviću ne platiti ništa, nego će postaviti novi stupić na Murkovićev trošak.

Odlukom Kolegija Grad će osnovnoj školi Mursko Središće sa 6.750 kuna sufinancirati nabavku traktorske prikolice vrijednu 15.000 kuna, a NK Rudaru će kupiti 3 košare za smeće koje će se postaviti uz dječje igralište na Šoderki. Od Udruge down sindroma Međimurske županije Grad će kupiti 50 kalendara s gradskim logom.

Gradonačelnik Dražen Srpak primio je na znanje prijedlog Javnog poziva za predlaganje kandidata za Javna priznanja te ih upućuje Gradskom vijeću na razmatranje i usvajanje, te prijedlog za Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu priznanja i nagrada športašima.

Udruzi veterana 7. gardijske brigade PUMA iz Varaždina, Grad upućuje prijedlog da se javi na Javni poziv za sufinanciranje projekata i programa manifestacija za 2017. godine, kako bi mogla dobiti pokroviteljstvo 25. obljetnice osnutka u prosincu 2017. godine, za što je udruga od grada zatražila pokroviteljstvo, a Kolegij to sada ne može odobriti jer za 2016. godinu odluke su već donijete i novci i pokroviteljstva podijeljena.

Kolegij je donio još nekoliko odluka vezanih za sufinanciranje udruga, uspostave Hitne pomoći, podijelio zaduženja i usvojio Izvedbeni program rada zimske služne za nerazvrstane ceste na području grada.

Gradonačelnik Dražen Srpak upućuje građanstvu poziv da komunalnom redaru (na broj 098 21 2010) javi svako od neodgovornih ljudi uočeno bacanje smeća i otpada po javnim površinama i prirodi uopće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije