Nova Plenkovićeva uzdanica: Lijepa radiologinja iz Čakovca

Do rujanskih parlamentarnih izbora doc. dr. sc. Dijana Zadravec bila je potpuno nepoznata hrvatskoj javnosti.

>>> Međimurka Dijana Zadravec, doktorica znanosti i uspješna liječnica

Atraktivna plavuša, inače rođena Čakovčanka, po struci radiologinja s užom specijalizacijom iz neuroradiologije u KBC-u Sestre milosrdnice, gdje trenutačno obnaša funkciju zamjenice ravnatelja, pojavljuje se tada kao nova uzdanica HDZ-a.

Očito u njezine političke sposobnosti vjeruje i predsjednik HDZ-a i budući premijer Andrej Plenković jer se dr. Zadravec mjesecima spominje kao kandidatkinja za ministricu zdravlja. Da nije riječ samo o spekulacijama govori i činjenica kako je tijekom predizborne kampanje upravo Dijana Zadravec, uz Dragu Prgometa, bila čest gost na stranačkim sučeljavanjima s temom zdravstva, piše Jutarnji.hr.

I ona voli isticati da je u dobrim odnosima s budućim premijerom Plenkovićem, što dokazuju mnoge fotografije na njezinu Facebook profilu gdje privatnih fotografija gotovo i nema, ali se zato ističu one s novim mandatarom.

Inače, Zadravec je na parlamentarnim izborima bila 12. na listi u 1. izbornoj jedinici gdje je nositelj liste bio upravo Plenković. Od ukupno 62.310 preferencijalnih glasova, dobila je samo 284 (0,45%) te je po broju glasova građana bila pretposljednja na listi. Pitanje je hoće li se i s lošim rezultatom uspjeti nametnuti kao ministrica ili će resor preuzeti netko od muškog kadra HDZ-a, poput Kujundžića ili Prgometa, javlja Jutarnji.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije