Majur u Štrukovcu bit će centar za posjetitelje

Stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće održao je svoju 137. sjednicu na kojoj su donijete neke odluke od značaja za život u gradu, koji se guši u prometnoj gužvi u glavnoj središćanskoj ulici.

Gradonačelnik Dražen Srpak je najavio početak izrade gradskog proračuna za 2017. godinu, kao i potrebi izrade projektne dokumentacije za revitalizaciju zgrade Majur u Štrukovcu. U skoroj budućnosti Majur ili stara škola postat će centar za posjetitelje, a troškovi izrade dokumentacije podmiriti će se iz gradskog proračuna.

Grad će odlukama kolegija pokrenuti postupak javne nabave za sanaciju kosine obaloutvrde Frgov, za obnovu teleskopskih tribina u športskoj dvorani, te za postavljanje škednja (štaglja) kod buduće etno kuće u Martinskoj ulici.

Postupa javne nabave pokreće se i za postavljanje drvenog zvonika na šetnici uz Muru u Murskom Središću, što treba obogatiti turističku sliku grada na Muri. Kolegij zadužuje gradski Odsjek za komunalne poslove da obavi sve potrebne poslove uređenja groblja za nadolazeći blagdan Svih Svetih 1. studenog 2016. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije