Ivan Pernar: ‘Vladimira Palfi ima tu ‘seljačku crtu’ koju ja nemam’

Ivan Pernar iz Živog zida na Facebooku je, u trenutku velikih unutarstranačkih svađa, dao podršku kolegici Vladimiri Palfi, za koju je između ostalog rekao da ima “seljačku crtu”.

– Vladimira Palfi je moja kolegica i najodaniji suradnik koji mi nikada nije okrenuo leđa i u kojeg sam se uvijek mogao pouzdati, sjećam se trenutaka kada bi bila oštra prema meni, budući da sam imao prijateljski odnos prema njoj to me jako pogađalo i svaki put kada bi ju pitao što hoće od mene, rekla bi – “odrasti” – napisao je Pernar, dodajući da su u zabludi oni koji Palfi opisuju samo kao ženu Ivana Vilibora Sinčića.

– Mjesto joj je u Saboru bez obzira na odnos sa Sinčićem i njena odluka da se povuće pod pritiskom okoline je štetna za otpor jer ona predstavlja oštricu otpora, a ne “nježniju polovicu”. Falit će mi jer zna udariti na neprijatelja na način na koji se ja ne usudim, udara direktno i na najprizemnijoj razini za razliku od mene koji znam priču “zamaskirati” i pokušavam ne udarati osobno.

Često govorim slikovito kako bi ljude indirektno naveo na zaključak, a ona saspe sve u lice. Ima tu “seljačku crtu” koju ja nemam, a koja bi bila eksploziv u duetu sa mnom – zaključio je Pernar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije