Vladimira Palfi: ‘Svoj mandat prepuštam kolegi, evo koliko mi je fotelja važna’

– Čast mi je reći da svoj mandat od srca prepuštam drugom na listi, kolegi dr.sc. Branimiru Bunjcu. Toliko mi je fotelja važna – izjavila je Vladimira Palfi, nositeljica liste Živog zida u III. izbornoj jedinici, gdje je ta stranka osvojila jedan mandat.

– Iako smo zadnjih dana trpili teške pritiske i niske udarce, izvana i iznutra, sreća je ovaj put stala uz nas. Iako smo u nekim trenucima bili toliko uzdrmani, da nismo znali kako dalje, izdržali smo kao i svaki put. Hvala svima koji ste nam dali glas, posebno u mojoj trećoj jedinici. Osvojili smo mandat bez problema, uz predivan postotak preferencijalnih glasova. Sad je vrijeme za totalni reset stranke i jedan novi početak – objavila je Palfi na svom profilu na društvenim mrežama.

Dodala je i da vjerujem kako će Bunjac biti snažna podrška Ivanu Viliboru Sinčiću u Saboru.

– Iznimna mi je radost što ću uz njih gledati i svog dobrog prijatelja, Ivana Pernara. Ako je itko zasluzio ući u tu instituciju i dobiti priliku govoriti, to je on. Zbog njega mi je srce puno i zbog njega plačem od sreće. Hvala vam – stoji u objavi Vladimire Palfi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije