Predstavljanje mjera i poticajnih programa u 2016. godini

5. rujna 2016. godine s početkom u 18:00 sati održati će se informativna radionica Ministarstva poduzetništva i obrta pod nazivom ‘MINPO je tu za vas‘ u dvorani DVD-a Mursko Središće.

Ministar Darko Horvat sa svojim suradnicima govoriti će o otvorenim javnim pozivima ‘E-Impuls’, ‘Kompetentnost i razvoj Malog i srednjeg poduzetništva’, ‘Podrška razvoju Malog i srednjeg poduzetništva u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela’, ‘Inovacije novoosnovanih Malih i srednjih poduzetništva’, Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima’ i Naukovanje za obrtnička zanimanja, te će najaviti nove javne pozive planirane za objavu do kraja godine.

Predsjednik Uprave HAMAG-BICRO Vjeran Vrbanec i njegovi suradnici govoriti će o novim financijskim instumentima koji će poduzetnicima omogućiti kreditne aranžmane kakvih još nije bilo kod nas.

Pozivaju vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do petka, 2. rujna 2016. godine do 13:00 sati na mail adresu: grad-mursko-središće@ck.t-com.hr ili na broj telefona 370-771 (Ured grada).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije