Kampanja ‘Most do građana’ i po Međimurju

Nakon što je MOST nezavisnih lista službeno u Svetom Martinu na Muri započeo izbornu kampanju obilaskom četiri krajnje točke Hrvatske, odnosno većeg broja međimurskih sela i gradova u trećoj izbornoj jedinici, svojevrsna ‘turneja’ pod nazivom ‘Most do građana’ završena je jučer (četvrtak) u večernjim satima na čakovečkom Trgu Republike, neformalnim druženjem i razgovorom s građanima.

Tom prigodom potpredsjednik Hrvatskog sabora Robert Podolnjak i nositelj liste za treću izbornu jedinicu je kazao kako se ovaj put izborna kampanja ne svodi na nekakve velike premašene skupove, već će pokušati razgovarati s ljudima u bilo kojoj situaciji na ulicama i trgovima, kako bi iz prve ruke čuli kakvi ih problemi muče.

Želimo čuti kako najiskrenije doživljavaju naš rad u proteklih nekoliko mjeseci u jednom spontanom razgovoru. Naš je cilj, nastavlja Podolnjak, približiti se što većem broju građana u što više mjesta, kako bi mi, kao zastupnici znali koji su to najvažniji problemi naših građana koje je potrebno riješiti.

Most je danas nacionalna opcija koja želi u svakom djelu Hrvatske biti značajan čimbenik i u ovim parlamentarnim izborima, a posebno na sljedećim lokalnim izborima. Isto tako Most je ona opcija koja može biti alternativa i SDP-u i HDZ-u, smatra Podolnjak. Vjerujem da će građani tijekom ove izborne kampanje to prepoznati, puno više nego prije osam mjeseci. Ne toliko putem određenih medija u kojima smo bili manje zastupljeni, pa često i napadani, već u pravo na ovaj način kampanje, u kojem ćemo biti u svakom djelu Hrvatske i moći razgovarati sa svakim građaninom ove zemlje.

O tomu pak što svojim potencijalnim biračima ima za reći čelnik Mosta Božo Petrov, Međimurci će moći saznati već sutra, kada će s njim moći razgovarati na čakovečkom Trgu Republike od 11 sati, a u 13 sati Nedelišću u Čakovečkoj ulici br. 1, kod Caffe bara Martin.

Nakon toga Petrov odlazi u Varaždin na Špancirfest, gdje će se zadržati do 16 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije