Slijedi sanacija krovišta dvaju društvenih domova

Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće, održao je svoju 131. sjednicu na kojoj su donesene odluke o sanacijama krovišta društvenih domova u Peklenici i Štrukovcu, te odluka o pristupanju asfaltiranja ceste u Štrukovcu.

Kriterijem najniže cijene poslove prekrivanja odnosno sanacije krovišta dobila je tvrtka ‘Tekeli Projekt inženjering’ iz Murskog Središća, koja će u Peklenici radove obaviti za 110.000 kuna +PDV, a u Štrukovcu za 157.000kuna +PDV.

Istim kriterijem odabran je izvođač radova na asfaltiranju ceste u Štrukovcu te je poslove dobila čakovečka ‘Tegra’ koja će ih obaviti za ukupno 63.200 kuna.

Kolegij je udovoljio zamolbama za novčanu pomoć nekim klubovima, društvima i udrugama te je donio Odluku o osnivanju i imenovanju Stožera civilne zaštite kao i Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o proračunu Grada Mursko Središće za 2016. godinu koju dostavlja na razmatranje i usvajanje Gradskom vijeću, koje će večeras održati svoju sjednicu, a na Dnevnom redu je i donošenje odluke o osnivanju novog Stožera civilne zaštite i Odluka o gradskom proračunu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije