Općina Dekanovec obilježila 19. obljetnicu

>> Općina Dekanovec obilježila 19. obljetnicu

U petak 13. svibnja u Domu kulture u Dekanovcu Općina Dekanovec proslavila svoju 19. obljetnicu. Kulturno-umjetniči program započeo je sviranjem državne himne koju je izvela Limena glazba Dekanovec.

U programu su nastupili Julijana Kočila i Ivana Tkalec s pjesmom ‘Stiha, stiha’, zatim djeca područne škole Dekanovec s recitacijama o Jandroškinom Iveku: ‘Ivek se rodil’ i ‘Ivek hodi v školu’, a mali folkloraši s pjesmom ‘Regica’, ‘Zginula je pikuša’ i ‘Tam pri našoj staroj Muri’.

Na kraju programa ponovo je zasvirala Limena Glazba Dekanovec pod dirigentskom palicom prof. Danijela Požgaja prateći pjesmu ‘Stopram sam se oženil’ koju je otpjevao Gusti Draksar u svom dobro poznatom stilu.

U sklopu programa govorio je načelnik općine Dekanovec Ivan Hajdarović koji je spomenuo što se sve napravilo i što se još planira napraviti u Općini Dekanovec.

Mještanima se prigodnim riječima obratio i Mladen Novak, predsjednik Skupštine Međimurske županije.

Kulturno-umjetniči program vodila je Mirjana Švenda voditeljica radija Studio M iz Donjeg Kraljevca. Uz prisutnost mještana, uzvanika i pisanih i elektronskih medija druženje se nastavilo domjenkom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije