Studentima iz Donje Dubrave isplaćene novčane potpore

Nakon raspisanog Javnog poziva za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim i izvanrednim studentima u Donjoj Dubravi, Općina Donja Dubrava zaprimila je 41 prijavu studenta za dodjelu spomenute potpore.

Pravo na dodjelu imali su svi redovni i izvanredni studenti s prebivalištem na području općine Donja Dubrava koji su u statusu redovnog ili izvanrednog studenta (osim izvanrednih studenata koji obrazovni program pohađaju uz rad) akademske godine 2015./2016. upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili u inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti).

Nakon obrađenih prijava, 19.i 20. travnja izvršena je isplata jednokratne potpore u iznosu od 500 kuna za pokrivanje dijela troškova studiranja svim studentima koji su poslali prijavu,a za što je Općina izdvojila ukupno 20.500 kuna.

Načelnik Općine Donja Dubrava Dražen Miser istaknuo je zadovoljstvo što je Općinsko vijeće Općine Donja Dubrava podržalo zamolbu, odnosno želju studenata da se potpore dodjele svim studentima. 41 prijava studenata svakako je pohvalan broj za ovo mjesto, no taj broj je i veći jer neki nisu podnijeli prijavu. Načelnik je svima poželio uspješan nastavak studija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije