Hrvatske učenike pozivaju na ‘Rudarsko mursku šetnju’

Održana je 122. sjednica Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće na kojem je donijeto više odluka i zaduženja, a najzanimljivije je upravo jedno zaduženje koje ima za cilj šire predstavljanje središćanske turističke ponude, poglavito projekt ‘Rudarsko murska šetnja‘ u koju spada i ‘Spomen područje rudarstva’ kojim odnedavno upravlja središćanska Turistička zajednica.

Kolegij zadužuje Dolores Vrtarić, voditeljicu Odsjeka za opće društvene djelatnosti da izradi adresar osnovnih škola 5 sjeverozapadnih hrvatskih županija i Grada Zagreba, te slanje ponuda školama da planiraju posjete i dolaske u Mursko Središće.

Kolegij je prihvatio ponudu tvrtke ‘Eko-vet’ iz Zagreba za uspostavu i izradu nekoliko poslova vezanih za potrebe grada, te odabrao čakovečku ‘Tegru’ za poslove asfaltiranja u Istarskoj ulici u Murskom Središću za cijenu od 142.817 kuna.

Tegri se povjeravaju i poslovi asfaltiranja staze u Križovcu za 8.580 kuna kao i asfaltiranje ulice u Križovcu za 42.317 kuna. Tvrtki ‘DK elektrousluga’ iz Čakovca kolegij povjerava radove na javnoj rasvjeti u Murskom Središću i Peklenici za ukupan iznos od 7.300 kuna, a gradskim mažoretkinjama obećava pomoć za odlazak na državno prvenstvo u Cavtat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije