Donjodubravčani za Komadinu, Kotoripčani za Milanovića

– Članovi OO SDP-a Donja Dubrava jučer su birali predsjednika stranke za iduće četverogodišnje razdoblje između dvojice kandidata, Zorana Milanovića i Zlatka Komadine.

Izbori su se, sukladno statutu stranke, održani po načelu “jedan član – jedan glas”. Članovi stranke glasovali su na biračkom mjestu u zgradi Zalan od 16 do 18 sati. Glasanju je pristupilo 16 od ukupno 17 članova. Jedna članica glasala je u Osijeku tako da možemo reći da je u Donjoj Dubravi bila 100% izlaznost – kazala nam je Mihaela Martinčić, predsjednica OO SDP-a Donje Dubrave.

Kako doznajemo svi listići su bili važeći. Zlatko Komadina dobio je povjerenje 93,75% članova tj. 15 glasova, dok je za Zorana Milanovića glasao 1 član ili 6,25% OO SDP-a Donja Dubrava.

Roberto Ujlaki, predsjednik OO SDP Kotoriba: Pobijedio je SDP-ovac

Od 29 članova OO SDP Kotoriba izborima za predsjednika stranke na nacionalnoj razni pristupilo je 23-je članova. Od toga broja njih osmero ili 34,78 % je svoj glas dalo kandidatu Zlatku Komadini, a preostalih petnaest ili 65,22% je ostalo pri stavu kako bi Zoran Milanović i dalje trebao voditi stranku.

Čelni čovjek OO SDP Kotoribe je Roberto Ujlaki, zamjenik općinskog načelnika, je na upit kako komentira rezultate izbora u svoj sredini rekao: Pobijedio je SDP-ovac, a da je bilo drugačije pobijedio bi opet SDP-ovac.

>>> Izbori u SDP-u: Milanović pobijedio, Komadini ‘za dlaku’ pobjeda u Međimurju

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije