Tegra će asfaltirati staze na središćanskom groblju

Na 121. kolegiju gradonačelnika Grada Mursko Središće odlučeno je da čakovečka ‘Tegra’ obavi asfaltiranje 5 staza na središćanskom groblju za 233.506 kuna. Novci za ovu investiciju u iznosu od 100.000 kuna sadržani su u sadašnjem proračunu, a razlika će se osigurati njegovim rebalansom.

Radovi trebaju biti dovršeni najkasnije do 15. rujna ove godine. Kolegij je odlučio da se u Frgofu, dijelu ulice Matije Gupca, na mjestu negdašnje crkve podigne drveni zvonik koji će biti dio gradske turističke ponude, ali i svjedočanstvo kako je ovdje zaista nekada postojala katolička crkva koju je srušila rijeka Mura u 17. stoljeću. Izrada idejnog projekta povjerava se Lorandu Klemenčiću, arhitektu iz Čakovca s kojim će detalje ugovoriti pročelnik Ureda grada, Miljenko Štefanić.

Korisnicima gradskog proračuna, Dječjem vrtiću Maslačak i Gradskoj knjižnici i čitaonici naloženo je da najkasnije do 15. travnja dostave godišnji obračun poslovanja i drugih financijskih akata. Na sjednici su podijeljena zaduženja za određene poslove u narednom razdoblju te je gradonačelnik Dražen Srpak na znanje primio određene obavijesti i novosti gradskih službi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije