Objavljena imovinska kartica saborske zastupnice Dragice Zgrebec (SDP)

Nakon što smo objavili imovinsku karticu Štefanije Damjanović (HNS), Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa objavilo je ‘frišku’ imovinsku karticu i druge saborske zastupnice iz Međimurja – Dragice Zgrebec (SDP) koja je svoju karticu podnijela 10. veljače.

>>> Objavljena imovinska kartica saborske zastupnice Štefanije Damjanović

Zgrebec je diplomirana ekonomistica, živi u Čakovcu, neudana je i nema djece. Njezina primanja na mjesečnoj razini za obnašanje dužnosti saborske zastupnice iznose 33.329,00 kuna bruto, odnosno 18. 568 kuna neto. Još mjesečno prima i 2. 500 kuna (primici koji se ne smatraju dohotkom i primici na koje se ne plaća porez na dohodak).

Od nekretnina u Čakovcu posjeduje stan površine 56 kvadratnih metara, čija je tržišna vrijednost oko 400. 000 kuna. Stan je kupila iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada. Vlasnica je i 205 dionica Agromeđimurja Čakovec za koje u imovinskoj kartici piše da im je nominalna vrijednost po dionici 287 kuna. Dioonice je kupila iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada, kupnjom od kapitala i zaduženjem kod banke.

Zgrebec je dosad uspjela uštedjeti 800.000 kuna, 8.145 eura i 1.541 američkih dolara. Saborska zastupnica je od 1995. godine. Više o novoj imovinskoj kartici Dragice Zgrebec pročitajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije