Stiglo 16 prijedloga za javna priznanja Grada Mursko Središće

Temeljem pozivnog natječaja za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrade ‘Zrinski’ Međimurske županije za 2015. godinu, Grad Mursko Središće predlaže da se nagrada ‘Zrinski’ u kategoriji gospodarstvo dodijeli OPG Zobić Miljenko zbog ostvarivanja značajnih radnih i poslovnih rezultata i jačanja gospodarsko – poljoprivredne osnove na području Grada Mursko Središće i šire.

Grad Mursko Središće objavio je javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Mursko Središće. Gradonačelnik Dražen Srpak na sjednici Kolegija primio je na znaje prisitgle prijedloge. Za nagradu Grada preloženi su: pansion “Ilonka”, Rajko Tomanić, Zlatko Rihtarec, NK Rudar, dr. Biserka Goričanec, Marina i Vladimir Hoblaj, Đuro Varšić (posthumno) i Društvo žena Mursko Središće, dok su za zahvalnicu predloženi: web portal Muralist, Josip Rob (posthumno), Božena Levačić, Klara Glavina, Marija Horvat, “Tekeli projekt inženjering” d.o.o, Josip Jambrošić i Tin Tomanić. Konačnu odluku o dobitnicima priznanja donose članovi Gradskog vijeća.

Gradonačelnik Srpak najavio je da skela Mursko Središće – Fusek i skela Križovec službeno počinju prometovati od 1. travnja 2016. godine. Za voditelja skele Mursko Središće – Fusek imenuje se Stjepan Zadravec koji je položio propisani ispit, dok se za voditelja skele Križovec imenuje Rudolf Mesarić, koji također ima položeni propisani ispit.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije