Kako su ‘radili’ općinski vijećnici Donje Dubrave?

Birači su ih u Općinsko vijeće izabrali 2013. godine i pred njima je još godina i pol dana rada da kraja njihovog mandata. One koji su ih birali zasigurno zanima kako ih zastupaju u tom najvišem općinskom predstavničkom tijelu, zanima ih dolaze li na sjednice, zanima ih koliko su u službi birača? Konačno, to će im biti orijentir za iduću godinu kada će ponovno na lokalne izbore.

Podatke o nazočnosti sjednicama podastrao nam je gospodin Ivan Štefić, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine. Šteta što nemamo i podatke koliko se je puta koji vijećnik uključivao u rasprave jer je i to jedan od relevantnih podataka njihova rada i aktivnosti.

U minuloj godini je odrađeno 14 sjednica. Na svima njima su bili Zlatko Haramija (HDZ), predsjednik OV-a, Marijan Pongrac (HDZ), Damir Vidović (HSLS), Tomislav Jakupak (HDZ) i Stjepan Lisjak (nezavisni), Marinko Lisjak (HSS), Slobodanka Zvonar (HNS) i Mario Mikulan (Hrvatski laburisti) bili su na 13 sjednica. Zoran Horvat (HNS) i Mihaela Martinčić (SDP) bili su na 12 sjednica, a Marijan Varga na njih 9.

Kako je rekao pročelnik svi koji su izostali sjednicama svoj su izostanak pravodobno opravdali.

Spomenimo i to kako su na sjednicama redoviti bili i načelnik Dražen Miser (HDZ) te njegov zamjenik Dragutin Mikulan (HDZ).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije