Načelnik Horvat okupio studente s područja općine Donji Kraljevec

>> Načelnik Horvat okupio studente s područja općine Donji Kraljevec

Općina Donji Kraljevec poznata je po tome da vodi brigu o svojim studentima. Tako je u srijedu, 30. prosinca općinski načelnik Miljenko Horvat potpisao ugovore o stipendiranju studenata za akademsku godinu 2015./2016..

Općina Donji Kraljevec dodijelila je petnaest stipendija redovnim studentima na preddiplomskim, integriranim i diplomskim studijima koji imaju prebivalište na području općine Donji Kraljevec. Iznos mjesečne sipendije iznosi 500 kuna.

Primanje za studente

Istog dana u Hotelu Kralj održano je primanje za studente s područja općine Donji Kraljevec na koje se odazvalo 40 studenata. Načelnik Miljenko Horvat i njegova zamjenica Snježana Pongrac tom su se prilikom obratili studentima te im poželjeli uspješan završetak studija. Iskazana je obostrana želja da bi ovakva druženja studenata trebala postati tradicionalna.

Bila je to prilika da se studenti međusobno upoznaju i kažu za što su se odlučili školovati, a načelnik ih je pozvao da oforme Klub studenata te da se putem Kluba, Savjeta mladih, raznih udruga ili osobno mogu uključiti u Strategiju razvoja Općine i tako dati ideju, prijedloge i želje za bolju budućnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije