FOTO: Mladi forumaši SDP-a mnogima uljepšali blagdane

>> FOTO: Mladi forumaši SDP-a mnogima uljepšali blagdane

U drugom dijelu božićno-novogodišnje akcije Foruma mladih SDP-a Međimurske županije sudjelovali su članovi Gradske organizacije Čakovec, te općinskih organizacija Sveti Juraj na Bregu, Podturen i Donji Kraljevec.

Mladi iz Čakovca na Badnjak su posjetili samohranog oca dvoje maloljetne djece i na poklon donijeli svakodnevne potrepštine: hranu, kozmetičke proizvode te slatkiše za djecu, uljepšavši im tako božićne blagdane. Istog dana, forumaši iz Podturna su, zajedno s Udrugom žena Šipek iz Novakovca, posjetili obitelji iz Celina i Novakovca, te donijeli poklone za djecu i uživali u njihovom društvu.

Članovi foruma mladih iz Svetog Jurja na Bregu poklonima su razveselili dvije obitelji iz Vučetinca i Dragoslavca, a sudjelovali su i na podjeli dječjih darova organiziranoj u suradnji sa Mjesnim odborom Vučetinec. Mladi iz Donjeg Kraljevca na Štefanje su obišli Dom za starije i nemoćne Kolonić u Donjem Kraljevcu. U predivnoj blagdanskoj i obiteljskoj atmosferi družili su se sa štićenicima doma, te im donijeli prigodne poklone – sokove, kolače i voće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije