NOVO VODSTVO Foruma mladih SDP-a Međimurja

U subotu, 21. siječnja 2017. godine održana je VIII. Izborna Konvencija Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a Međimurske županije. Konvencija je održana u Dvorani Scheier u Čakovcu, uz nazočnost brojnih članova Foruma iz cijele Hrvatske.

Među ostalima pratili su je član Predsjedništva Foruma mladih SDP-a Hrvatske i predsjednik Foruma mladih Šibensko-kninske županije Luka Nikpalj, predstavnik Foruma mladih Primorsko-goranske županije Kristian Čarapić, potpredsjednik Foruma mladih Grada Zagreba Jurica Jug, predsjednica Foruma mladih Vukovarsko-srijemske Biljana Gaća, predsjednica Foruma mladih Bjelovarsko-bilogorske županije Ela Naranđa, predsjednik Foruma mladih Varaždinske županije Luka Zrinski, predsjednik Foruma mladih Karlovačke županije Dino Šekerović, tajnica Foruma mladih Splitsko-dalmatinske županije Nikolina Kozlica i predstavnik Krapinsko-zagorske županije i predsjednik Foruma mladih Huma na Sutli Danijel Javorić Barić.

Predsjednik Županijske organizacije SDP-a Međimurske županije i Glavni tajnik za rad s organizacijama u sjevernoj Hrvatskoj Mladen Novak zahvalio je dosadašnjem rukovodstvu na značajnom doprinosu u širenju ove organizacije.

Istakao je i da izbor Nikole Novaka u Glavni odbor stranke potvrđuje da se veliki doprinos mladih u međimurskom SDP-u iznimno cijeni, te će i ubuduće za njih biti mjesta i na najvažnijim dužnostima. O radu Foruma pozitvno su se izrazila i članica Glavnog odbora SDP-a Hrvatske Sanja Mavrin, predsjednica Foruma žena Međimurske županije Nadica Jelaš, predsjednik Foruma seniora Međimurske županije Zvonimir Golub, predsjednik SDP-a Prelog Nenad Igrec i predsjednik SDP-a Mursko Središće Mario Nerer.

Ovako veliki broj gostiju dokaz je kvalitetnog rada Foruma mladih SDP-a Međimurske županije naglasio je Nikola Novak, koji je u protekle dvije godine vodio Forum mladih SDP-a. Njegovo izvješće o radu je bilo vrlo detaljno, a predstavljene su svi događaji i akcije u kojima je Forum mladih sudjelovao. Kao najznačajnije spomenuti su doprinosi Foruma mladih u predizbornim kampanjama, humanitarne akcije koje su vrlo uspješno organizirane, kao i povećanje broja organizacija Foruma s četiri na ukupno deset aktivnih organizacija.

Najvažniji dio Konvencije bio je izbor novog vodstva. Za predsjednika je izabran najaktivniji forumaš u protekle dvije godine Ivan Šimunković, za potpredsjednice Vanesa Čuka i Tihana Miri, za članice i članove Predsjedništva Ivona Cvetko, Goran Dobranić, Barbara Kovačić, Nikola Makar i Nenad Pintarić, a za članice i članove Županijskog odbora Sara Barat, Ranko Bratko, Antonio Čekunec-Tompoš, Iva Drk, Nikola Đunđuš, Viktor Herman, Nikola Mutvar, Lea Naranđa, Matija Novak, Dejan Purić i Dinko Zelenbaba.

Nakon službenog dijela, forumaši su organizirali druženje što je doprinijelo da vrlo uspješna Konvencija završi u odličnom raspoloženju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije