KOLUMNA: Da li se spremaš kao da si najbolji ili si se samo zezao

Sve počinje u umu, prije nego itko drugi povjeruje u Vas, u Vašu izvedbu ili bilo što, prvo Vi morate povjerovati u to. Sve je u vašem sistemu vjerovanja, kako ćete nešto uraditi, kako ćete završiti utakmicu, kako ćete na kraju sezone dignuti taj pobjednički pehar, samo morate skicirati tu sliku u svojem umu, usaditi to u svoju podsvijest koja će onda svojim svemoćnim djelovanjem prenijeti to vašoj svijesti koja će to uraditi identično onako kako ste zamislili i kako vjerujete. Svaka utakmica, svaki nastup, svaki seminar, izvedba… ne počinju početkom utakmice, već taj proces počinje sa prvim treningom, prvim radom na sebi.

O tome najviše ovisi ishod utakmice ili bilo čega. Koliko si radio na sebi van sezone, da li si radije išao na party ili si krvavo radio u teretani, jesi li provodio vrijeme sa društvom ili si nizao krugove oko stadiona, da li si se pravilno hranio ili si radije jeo hamburger, tu započinje svaka utakmica, jer ishod svake utakmice ili bilo čega važnoga za vas, počinje puno prije same izvedbe i mjeri se radom na sebi.

Usadite u svoju podsvjest svoju moć vjere koja vas svakim danom tjera na bolje, sami sebi recite da vas nitko neće zaustaviti u naumu kojeg ste pokrenuli, pa makar i umrli za taj cilj. Kad započnete nešto, završite to kako god znate i kako god najbolje možete. Žrtvujte sebe za ono što ćete postati sutra, nema više za vas riječi možda, što ako, samo, ja mogu i idite ka svojim ciljevima bez obzira na sve. Pokažite svima tko ste ustvari vi!

Ako već na početku posumnjate u nešto, bolje da niste ni počinjali, jer onaj koji kaže da može ili onaj koji kaže da ne može, u svakom slučaju su oboje u pravu. Znajte da 8 od 10 osoba ako strastveno vjeruje u svoj uspjeh, u ono što radi, uspije!

Radite li nešto u što vjerujete, nema razloga da ne uspijete u svojem naumu, svi ali baš svi imaju to pravo da uspiju ako samo vjeruju u to što rade. Svi imaju sposobnost da budu veliki, ali sve zavisi o vama koliko zaista to želite, i koliko ste zaista voljni poraditi na sebi, ali najvažnije, dali vjerujete da možete to učiniti.

Zato vjerujte u sebe, vjerujte u svoje sposobnosti, tražite posao s mislima u podsvijesti kao da ga već imate i znajte da ćete ga imati!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije