Djelatnik.com olakšava traženje djelatnika svakom poslodavcu

Ivica Baksa iz mjesta Belica kraj Čakovca po zanimanju je manadžer prodaje, zanimanje koje voli i cijeni jer prodaju smatra svojom strašću i s njom se počeo baviti već s 12 godina prodajući stvari na Zelenoj tržnici u Zagrebu.

Njegova tvrtka, Inter grupa IBK za proizvodnju, usluge i internet poslovanje trenutno ima u svom portfelju dva društveno korisna portala: djelatnik.com i iznajmi.hr koji svaki na svoj način pomaže ljudima u skoro svim segmentima života. Oba portala u sebi sadrže humanitarnu notu.

Specijalizirani poslovni portal Djelatnik.com omogućava ciljano predstavljanje velikom broju korisnika koji su zainteresirani za zapošljavanje ili promjenu posla. “Predstavljanjem svoje tvrtke u sklopu portala Djelatnik.com nudimo Vam: prezentaciju profila Vaše tvrtke i njenih usluga, unošenje i uređivanje oglasa za posao, dostupnost profila Vaše tvrtke 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, milijunima korisnicima interneta”, objašnjava Ivica.

Na ideju portala Djelatnik.com Ivica je došao spontano, prema njegovim riječima, po volji Gospodina ali i nagnan situacijom koju svi svakodnevno pratimo u medijima oko nezaposlenosti. Portal Djelatnik.com namijenjen je svima koji po prvi put žele zaraditi novac kao i za sve freelancere, te renomirane tvrtke, za sve koji nude neku uslugu, a žele se oglašavati na specijaliziranom portalu, za sve koji traže neku uslugu, a ne žele lutati po kupi-prodaj rubrikama ostalih oglasnika.

Isto tako koristan je svim ljudima koji traže posao i žele promijeniti svoju budućnost i to na kvalitetan i besplatan način kao i svim tvrtkama, poduzećima, udrugama, obrtima koje žele na jedan inovativan, brz i učinkovit način pronaći zaposlenika po njihovim željama i potrebama.

Djelatnik.com je poslovna aplikacija nove generacije koja je implementirala komponentu prezentacije ponuđenih poslova, kao i posloprimaca koji traže posao. Stvoren iz poduzetničke perspektive, dakle aplikacija je dizajnirana tako da svakome poduzetniku/inovatoru/obrtniku/tvrtki/fakultetu/udruzi drugim riječima poslodavcu pomogne na dosad najbolji i najlakši način pronalazak sebi potrebnog kadra djelatnika kao i svakom posloprimcu da na svojstven način predstavi sebe u najboljem svijetlu.

Sama registracija bilo posloprimca ili poslodavca je potpuno besplatna što nije uobičajena praksa kod drugih portala slične tematike. Kroz portal djelatnik.com moguće je 24 sata na dan pregledavati životopise registriranih članova kao i pregled svih poslova koji se trenutno nude na portalu.

“Zamisao portala je da olakšamo traženje djelatnika svakom poslodavcu, što i jest primarna misija portala, jer je na prvom mjestu namijenjen poslodavcima kako bi oni bez poteškoća i nepotrebnog gubljenja vremena na traganja, jednostavno jednim klikom pomoću portala odabrali djelatnika onog profila koji njima treba. Isto tako, kompletan svoj web prostor posvetili smo na predstavljanje svakog registriranog posloprimca ponaosobno, što nas potpuno razlikuje od nekih srodnih portala” kaže Ivica.

Misija portala djelatnik.com je postati prepoznatljivo mjesto u segmentu zapošljavanja gdje se u svakom trenutku mogu pronaći bilo djelatnici, bilo poslovi koji se traže i zauvijek promijeniti način predstavljanja posloprimaca te im omogućiti sigurnost i temeljitost samog pristupa posloprimca prema njima.

Osim što su prvi portal u regiji s potpunim pregledom svih usluga na tržištu, a najbolji u tome što imaju najniže cijene oglašavanja, najjednostavniju pretragu i filtriranje oglasa te najbržu predaju i aktivaciju oglasa bez registracije i suvišnih koraka, jedinstveni su i u dizajnu samog portala koji pokazuje da nisu još jedan ozbiljan portal nego jedan pozitivan, radosnim bojama obojen portal koji želi prije svega zračiti ljudskošću, pristupačnošću i jednim drugim pogledima na trenutnu ekonomsku situaciju.

Zato se kod njih mogu vidjeti i rubrike s vijestima i savjetima za osobe koje traže posao, vijesti iz naše zemlje i svijeta, sponzorirani članci gdje svatko može predstaviti neku zanimljivost. Posebno su ponosni na rubriku djelatnik&partner koja ima humanu notu i u kojoj daruju 10% svojih prihoda. “Želim naglasiti da je svaka registracija, bilo posloprimca ili poslodavca besplatna i traje neograničeno”, napominje Ivica.

Proces od ideje pa do puštanja portala u opticaj trajao je nekih 9 mjeseci i to su trenuci koji su bili poučni za sve članove tima. Najvažnije im je bilo da ne naprave još jedan u nizu sličnih portala, nego jedan zanimljiv i poletan portal, a opet s druge strane društveno koristan. Smatraju da su uspjeli u svom naumu, te napominju kako ima još puno mjesta za usavršavanje postojećeg. Svoj portal nastoje promovirati gdje god im se pruži prilika i mogućnost, tako da su tjedan dana bili prisutni na najvećem događaju u Međimurju, Ljetu u gradu Zrinskih. Promoviraju se po svim regionalnim portalima, novinama. Gostovali su i na VTV Varaždin, i bili prisutni na sajmu mladih poduzetnika u Čakovcu.

“U ovo relativno kratkom vremenu, moja očekivanja su premašena, te sam zadovoljan postignutim rezultatima, ali naravno ima tu još jako puno posla jer želim pružiti dobre temelje svakom tko dođe na naš portal. Također, svake godine nastojat ću nadograditi novu verziju, još bolju i korisniju” istaknuo je Ivica.

Da imaju velike planove pokazuje i to da su nedavno preuzeli još jedan portal i preimenovali ga u Iznajmi.hr koji je dosta usko povezan s portalom djelatnik.com jer i na njemu svima pružaju mogućnost da istaknu svoju sposobnost ili rad koji mogu obaviti za nekoga te time zaraditi, npr. Freelanceri, ali naravno i kako i naziv glasi: iznajmiti, unajmiti, prodati, kupiti, ponuditi svoj rad.

Iznajmi.hr je najveći besplatni oglasnik u Hrvatskoj i regiji kojem je cilj da svatko potpuno besplatno stavi svoj oglas, a pritom ne mora platiti niti kune svog oglasnog prostora koji nudi Iznajmi.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije