ŽIVOTNE PRIČE: Izdahnuo tijekom ljubavnog čina

Priče se temelje na istinitim događajima na području Međimurja. Čitatelji traže da se nadjenu fiktivna imena aktera, kao i mjesta, kako se ne bi zlorabila njihova intima ili intima njihovih prijatelja, poznanika, rodbine… Marinela iz Nedelišća ispričala nam je životnu priču svoje sestre.

Nije bila tajna to da je gospodin Branko volio posegnuti za lijepim ženama, ne mareći pri tom koliko će novaca odvojiti za večere u luksuznim restoranima ili za sobe koje su se kao slučajno našle u sklopu tih restorana. Sve je ovisilo o raspoloženju partnerice, svakom ispijenom čašicom vina, sve podatnije. Branko je sa svojom pričuvom u obliku plavih tableta tzv.viagre,  bio uvijek spreman za ljubavne pohode. Bože sačuvaj da bi se pročulo da je zakazao!S obzirom na odabir, njegove pratilje nisu bile oličenje diskrecije; mahom slobodne žene, udovice ili razvedene sa slobodnijim nazorima i otvorenošću prema intimnom životu.

Uživao je status šarmera u ranim šezdesetima. Njegova je žena živjela lagodnim životom ispunjenim odlascima u wellnes centre, druženjima i putovanjima s prijateljicama jednakih mogućnosti, tek bi povremeno nadzirala knjigovodstveni servis zadužen za vođenje njihove obiteljske firme. Znala je za muževe avanture, ali oglušila se jer je ljubav odavno isparila, vezale su ih materijalne vrijednosti koje su stekli zajedničkim sposobnostima te svjesni svojih godina, grabili  svaku priliku koja ih je uveseljavala. Pričalo se da je i gospođa voljela koketirati s mlađim muškarcima, iako ona je bila diskretnija i svoju je intimu rijetko kad podijelila. Opekla se za mladih dana pa je mudrošću sezala u zrelost, uživajući poštovanje poznanika i poslovnih partnera.

Kraj tjedna je kucao na vrata, mameći Branka da maštovito isplanira vikend pod izlikom da mora pregovarati oko kupnje apartmana na moru, kao jedinim načinom naplate njegovih usluga. Dvojio je koga da povede sa sobom; bivšu djelatnicu zaposlenu u drugoj firmi, zato što je veza s njome počela ugrožavati poslovanje pa su odlučili maknuti je dok je još bilo vrijeme, ili pak svoju dugogodišnju ljubavnicu bez obveza koja mu je manje-više uvijek stajala na raspolaganju, doduše, ne samo njemu. Odlučio se na lijepu gospođu Anđelu, ona mu nikada nije stvarala probleme niti je išta tražila od njega.

Nakon šetnje plažom te prisjećanja na zajedničke trenutke i mjesta gdje su razmjenjivali nježnosti, večerali su uz more slušajući šumove radoznalih valova, popraćenih onima iz čaša napunjenih  pjenušcem, koji je kovitlajući se, golicao nepce, mameći tijela obuzeta požudom u unajmljenu sobu, iznad plaže s bajkovitim pogledom na more i kasni zalazak sunca. Anđela je znala probuditi i najluđu maštu kod muškaraca, navodeći ih na nova iskustva, gazeći preko godina, poput mlade djevojke željne eksperimentiranja bez stida, s punim povjerenjem prema partneru kojemu se je predavala. Njegovala je svoje tijelo i sačuvala vitkost, toliko bitnu muškarcima željnima avanture.

Zamolila je Branka da sjedne na krevet i da je promatra. Izlazila je iz kupaonice bez donjeg rublja, graciozno skidajući sa sebe košulju, bacajući je na pod. Bjelina  grudi zaslijepila je promatrača dovodeći ga do ludila. Sjela je na niži dio komode, povlačeći suknju prema gore, otkrivajući raskošan rub samostojećih čarapa. Jednu je nogu podigla na viši dio komode, dok je drugu izdužila upirući  prstima u pod. Poigravala se dodirujući bedra, maznim pokretima milujući koljena, bokove,  dražeći grudi… zamolila ga je da joj priđe. Vodili su ljubav nježno, zatim grubo, gotovo divlje.

– Bilo je prekrasno, želim to ponoviti!-šapnuo je Branko svojoj ljubavnici na uho, bojeći se da će glas poremetiti savršen sklad te je ustao i posegnuo za čarobnom tabletom.

– Mislila sam da ti to neće trebati!- Anđela se vragolasto smiješila.

– Pa i nije mi trebalo, ipak, želim da što duže potraje – Branko se je vratio u krevet, priljubivši se uz vrelo tijelo, čije su ga draži vratile u mladost.

Odjednom, tijekom jakog ljubavnog zanosa, izvrnut na leđima, Branko se je počeo gušiti, loveći se panično za vrat, zatim za srce, hripajući do posljednjeg izdisaja. Anđela je skočila na noge ne znajući što da uradi. Prestrašeno je gledala u nepomično tijelo, zatim je, shvaćajući što se dogodilo, pozvala hitnu pomoć. Obukla se je, a njega pokrila plahtom. Hitna je ubrzo došla, nakon čega je liječnik ustanovio smrt. Sluteći što je bio uzrok smrti, tražio je od Anđele da mu ispriča što se je točno dogodilo, rekavši joj da će se obdukcijom otkriti istina. Stjerana u kut, ispričala je, zamolivši ih za diskreciju.

Brankova je žena jedina u obitelji znala istinu. Bio je to onaj dio intime koji nije željela podijeliti s nikime. Muža je sahranila časno, s poštovanjem. Anđelu nikada nije upoznala.           

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije