postiže iznimne rezultate

BRAVO, MAJSTORE! Nenad Vrbanec promoviran u crni pojas od Hrvatskog judo saveza

Dana 29.012.2022. na godišnjoj skupštini Hrvatskog judo saveza stručno trenerska komisija odlučila je da se Nenad Vrbanec promovira u 1.DAN te njegov trener Filip Šeketa u 2.DAN majstorskog pojasa

Razlog promocije su njihovi rezultati koje su napravili u 2022. godini. Zapaženi rezultat dogodio se 30.09.2022. na dalekom polutotoku Madeira gdje je naš Nenad obranio titulu viceprvaka svijeta u kategoriji do 90 kilograma za osobe sa Down Sindromom. Ranije, 2019. godine u Guimaraesu ( Portugal ) prvi put postao je viceprvak svijeta. Nenad i Filip bili su jedini predstavnici iz Hvatske te samim time naši dečki promovirali su Grad Čakovec, Međumursku županiju, Hrvatsku te Hrvatski judo savez.

Iznimno sam sretan zbog Nenada jer sa svojim radom, trudom i upornošću pokazuje da ništa nije nemoguće te je zaslužio ovu nagradu koja će mu biti dodatan poticaj za daljnje izazove koji su pred njim. Organizacija u kojoj smo član ( SUDS ) prilagođena je isključivo osobama sa Down Sindromom te prate olimpijski ciklus. Ove godine imamo Europsko prvenstvo u Napoliju te se nadamo da naš Nenad nakon dvije svjetske medalje bude osvojio i Europsku, poručuje trener Filip.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije