Njeno vrijeme tek dolazi

DVIJE SEVERINE Naša izuzetna Severina Lajtman iz Držimurca- Strelca zapjevala u kampanji s pjevačicom Severinom

Ambiciozna i talentirana Severina Lajtman iz Đržimurca-Strelca radi na kampanji 'Zaklada Solidarna' s pjevačicom Severinom

Severina Vučković i Severina Lajtman zapjevale su na krovu jednog od zagrebačkih nebodera i tako najavile da će od jeseni Zaklada Solidarna putem Fonda stipendirati novih 30-ero djece te im pomoći ostvariti snove.

Podsjetimo, kao djevojčica Severina Lajtman svoj je talent pokazivala od rane mladosti te je iz godine u godinu oduševljavala svojim interpretacijama na županijskim i državnim smotrama LiDraNo.

San joj je očito ostvario. Barem dio sna, budući da je naša ambiciozna Severina u više grana umjetnosti, od pjevanja, plesanja, glume itd. Iako, najviše se pronašla u glumi.

Severina Lajtman, bila je stipendistica fonda četiri školske godine dok je pohađala Privatnu umjetničku gimnaziju. Sada je studentica Filozofskog fakulteta, talentirana mlada glumica sa željom da upiše glumu na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Sretno našoj Severini, samo joj je nebo granica! 

>>> TALENTIRANA SEVERINA LAJTMAN ‘Još snažnije sanjam postati glumica!’ <<<

>>> NA PUTU UMJETNOSTI Vrijeme za mladu Romkinju Severinu Lajtman tek dolazi<<<

Prema opisu Instagram objave pjevačice Severine, upravo je djevojka impresivna glasa, ujedno i njezina imenjakinja, bila među tom djecom.

Fond Desa i Jerko Baković stipendira djecu slabijeg imovinskog stanja, a akcija će trajati od 3. do 24. lipnja. Svaki će donirani euro biti udvostručen do iznosa od 40 tisuća eura koje daje anonimni donator.

– Od sljedeće školske godine 2023./2024 kroz Fond želimo stipendirati 30 učenika ili učenica – istaknuo je upravitelj Zaklade Solidarna Ivan Blažević. Dodao je i kako cilj stipendije ”Solidarno s ciljem” pružiti podršku učenicima u ostvarivanju njihovih potencijala jer njihove obitelji to same ne bi mogle.

Ostakak priče pročitajte na Jutarnji List.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije