DOMAĆE JE DOMAĆE

OPG BISTROVIĆ IZ PLEŠIVICE Zdrave i kvalitetne presadnice uvjet su za brži rast i bogatu berbu

Želite li na jednom mjestu pronaći sve vrste presadnica, te usput kupiti sezonsko povrće, onda je pravo mjesto OPG Bistrović iz Plešivice

U razgovoru s nama, vlasnica OPG-a, Sanja Bistrović, ističe kako je kvalitetna presadnica ključna za prosperitet biljke. Jer samo zdrav i kvalitetan početak može jamčiti obilnu berbu i zadovoljstvo svakog vrtlara.

Sredinom proljeća najveća je potražnja za flancima

Na OPG-u Sanje Bistrović, raznolikost je ključna riječ jer ovdje možete pronaći raznovrsne presadnice, uključujući papriku, paradajz, zeljarice, krastavce, korjenašice te začinsko bilje. Raznolikost sorti osigurava da svatko pronađe nešto za svoj vrt po svom ukusu i potrebama. Osim presadnica trenutno u ponudi imaju mladi luk, mrkvu, salata i grašak a za par dana stižu i jagode.

Osim na čakovečkom sajmu i placu, njihove proizvode možete pronaći i na samom OPG-u, udaljenom 10 kilometara od Čakovca.

Dakle, bilo da tražite presadnice koje će vaš vrt učiniti bujnim i raznobojnim, ili samo malo inspiracije i podrške u svom uzgojnom poduhvatu, OPG Sanja Bistrović je uvijek tu, otvorenih vrata, čekajući da vas uvede u  svijet poljoprivrede i ljubavi prema zemlji.

Kontakt broj je 099-482-3918 ili opg.bistrovic@gmail.com, a pratiti ih možete i na Facebook stranici @OpgBistrović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije