SLASNE JAGODE

SLUČAJNOST ILI SUDBINA? Jagoda Novak prodaje jagode u središtu Čakovca

U središtu Čakovca, među prolaznicima koji su proteklih dana šetali gradskim trgom, jedna figura je privukla pažnju više nego obično

Jagoda Novak iz Čakovca stoji uz svoj štand prepun svježih i sočnih jagoda, pružajući prolaznicima priliku da uživaju u prefinom voću.

No, ono što je mnoge zaintrigiralo nije samo bogatstvo crvenih plodova koje nudi, već i neobična koincidencija koja se krije iza njenog imena. Naime, prodavačica koja strpljivo poslužuje svoje kupce isto tako nosi ime – Jagoda.

Je li ovo tek puka slučajnost ili suptilna šala sudbine? Bez obzira na taj mali čudan obrat, Jagoda Novak neumorno nastavlja svoju poslovnu avanturu, okružena plodovima koji dijele ime s njom.

Stanovnici Čakovca i prolaznici koji su zastali kod njenog štanda često se osmjehuju kad shvate taj neobični detalj, što samo dodaje malo čarolije u svakodnevnu rutinu.

Jagodin štand ostaje omiljena točka za sve ljubitelje svježih jagoda u srcu Čakovca, a njeni kupci vjerno se vraćaju, možda ne samo zbog ukusnih plodova, već i zbog male doze neobičnosti koju pruža sama prodavačica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije