brak na prvu

POČETAK BRAKA Novopečeni mladenci Mura Klara i Marko se opuštaju, možda se i rodi ljubav

Početak braka nova dva para prošao je bez prvog klika, no nastavlja se vjenčana zabava pa možda prvi ples pruži priliku za bolje upoznavanje i klik na drugu

I dok na obje svadbe vlada vesela atmosfera, može se primijetiti kako se Karmen malo distancirala od svog supruga Josipa i uglavnom se druži s kumom. „Obožavam dominantne žene zato što sam ja još dominantniji“, komentirao je Josip koji ne dopušta da ga išta pokoleba. „Nema nepremostivih razlika – ili funkcioniramo ili ne. Sve je stvar dogovora i iskrenosti. Ako ima neki problem koji ne možemo premostiti, nemamo što tražiti zajedno. Ako je u pitanju ljubav, sve je rješivo“, zaključio je.


Mura i Marko polako ali sigurno prepuštat će se svojoj bračnoj avanturi, što će se posebno biti drago mladenkinoj majci Željki. „Na kraju će se stvarno zatreskati jer su slični kao prst i nokat“, rekla je Željka i nastavila: „Atmosfera je odlična, vesela, oslobođena stresa, opuštena, savršeno!“ Markov kum David morao se složiti te dodao: „Top! Vrh! Atmosfera je bomba i svi se dobro zabavljamo.“ No Marko je i dalje bio zabrinut što je stariji od svoje odabranice. „Muče me malo te godine, postoji kod mene neka sumnja da je zrela s 25 godina“, rekao je.


Hoće li se Karmen na kraju večeri ipak opustiti i pronaći zajednički jezik s Josipom, kako će na Muru Klaru i Marka djelovati njihov prvi ples te kakvo su iznenađenje stručnjaci pripremili za ‘stare parove’ – ne propustite pogledati u novoj epizodi sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije