ZVIJEZDE PJEVAJU

BOJAN JAMBROŠIĆ U NOVOJ SEZONI Naš Međimurec pjeva uz Lejlu Filipović!

Bojanu Jambrošiću, našem poznatom međimurskom pjevaču sa zagrebačkom adresom, a koji je poznat po svojoj nevjerojatnoj vokalnoj sposobnosti, nije stran sudjelovanju u popularnom televizijskom showu Zvijezde pjevaju

Ove sezone, Bojan ulazi u petu godinu natjecanja, a njegova dosadašnja putovanja pružila su gledateljima raznolike i uzbudljive glazbene i plesne izvedbe. Kako je najavio na društvenim mrežama, ovog puta će mu partnerica biti Lejla Filipović. 

U njegovoj prvoj sezoni, Bojan je dijelio podij s partnericom Ashley Colbourn, s kojom su zajedno stigli do finala. Njihova suradnja bila je dovoljno uvjerljiva da osvoje srca publike, te su postali jedan od najupečatljivijih tandema u prvoj sezoni.

Druga sezona donijela je novo glazbeno partnerstvo između Bojana i glumice Dore Fišter, a njihova kemija odvela ih je do polufinala. Iako nisu stigli do finala, njihove izvedbe bile su dovoljno impresivne da ostanu zapamćene.

U trećoj sezoni, Bojan se povezao s novinarkom Mateom Šeparović, a njihova suradnja dovela ih je do ponovnog finala. Njihov plesni duet osvajao je srca gledatelja, a Bojan je pokazao svoju svestranost uz podršku Matee.

Prošle godine, Bojan je zapjevao s glumicom Jelenom Perčin, pružajući publici nezaboravne trenutke i pokazujući da je uvijek spreman na nove glazbene izazove.

Sada, dok kreće u svoju petu sezonu, Bojan Jambrošić donosi svoj jedinstveni glazbeni izraz i energiju u emisiji Zvijezde pjevaju. Publika s nestrpljenjem iščekuje kako će se ovo glazbeno putovanje dalje razvijati, znajući da Bojan uvijek donosi svježe i uzbudljive performanse na scenu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije