UDRUŽILI SE

GLAZBENA SURADNJA Poslušajte novu pjesmu Anje Rupel i Bojana Jambrošića

Krajem prošle godine, priznata slovenska glazbenica i pjevačica Anja Rupel vratila se na koncertne pozornice, novom skladbom ‘Srce već zna’ i samostalnim koncertom u Sititeatru

U veljači ove godine, s Alešom Klinarom i Mihom Goršeom zatvorila se u studio Bunker, a tamo im se pridružio Bojan Jambrošić – i nastao je duet ‘Gdje je ljubav’.

Anja Rupel, koja je u svijet glazbe ušla još u Jugoslaviji s grupom Videosex, u svojoj je karijeri već snimila nekoliko dueta, koje su s njom otpjevali Davor Gobac i Hari Mata Hari no publici je najviše ostala u sjećanju suradnja s makedonskim glazbenikom Tošetom Proeskim, ‘Skrajni čas’, koja je odjeknula u svim krajevima bivše nam domovine, piše Redakcija.hr

“Pjesmu ‘Gdje je ljubav’ prvo smo snimili na slovenskom, ali je njezina struktura tražila duet. Glazbu je napisao Aleš Klinar, a ja sam napisala tekst na slovenskom, kojeg je zatim Rok Lunaček iskoristio kao temelj hrvatskog teksta, te mu dodao svoju autorsku notu“, ispričala nam je Anja o nastanku pjesme. 

“Tražili smo pjevača dobrog, prepoznatljivog vokala, a uz pomoć izdavačke kuće Dallas stupili smo u kontakt s Bojanom. Pjesma mu se svidjela, dogovorili smo suradnju, a uskoro će dobiti i prateći video, u planu je snimanje do kraja marta“najavljuje.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije